Funktionär på Kopparbo

Arbetet som funktionär är omväxlande och utmanande med mycket gemenskap och skoj. Du behöver inte vara någon expert för att arbeta på Kopparbo. Att vara positiv och arbetsvillig räcker långt!

Som funktionär har du en arbetsledare och arbetar i en grupp med andra funktionärer. Arbetsuppgifterna varierar allt ifrån att leda grupper genom aktiviteter så som pionjärspår, klättring och kanot till underhållsarbete och matlagning. Du kommer få nya vänner och en bra arbetsmerit. Boendet och maten är gratis och du får dessutom fickpengar. Du som vill vara funktionär måste minst fylla 17 år under året du är funktionär.

Vill du anmäla dig som funktionär så kan du fylla i formuläret nedan.

Reklamblad att sätta upp för att sprida informationen.

Fakta

Tid: Normalt slutet av maj till slutet av september, se tillgängliga perioder i formuläret. Du kan vara där delar av eller hela säsongen. Vi uppskattar att du är hos oss flera veckor även när vi kanske har lågt med gäster. All hjälp är uppskattad!
Ålder: Du måste minst fylla 17 år under året.
Boende: I hus/stuga med annan/andra funktionärer.
Ta med: Kläder att klara dig under din vistelse. Stannar du längre finns tvättmaskin att låna. Har du grönt/rött kort för klättring är det bra att ta med.
Inkluderat: Boendet och maten är gratis och du får dessutom fickpengar. Du får låna funktionärs T-shirt.
Pris: Du betalar bara för resa till och från Kopparbo. Stannar du en hel vecka kan du få del av resa i ersättning (enligt SJ , ungdom, 2a klass) men stannar du 14 dagar eller längre betalas din resa av Kopparbo.
Anmälan: Görs i formuläret nedan.
Frågor: Skickas till volontar@kopparbo.com.

Trygga möten

Vi vill vara en trygg och säker plats fri från mobbning och andra övergrepp. Därför ska alla funktionärer, gamla som unga, minst var tredje år genomgå webbkursen ”Trygga Möten” som är framtagen utav Scouterna.

http://tryggamoten.scout.se/

Nu är anmälan öppen. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan!

År, månad, dag, t.ex. 20050607.
Vecka 31 är det begränsat med platser pga Dalacamp 9 och vi rekommenderar att söka som funktionär dit också.
Har du ett certifikat från webbkursen Trygga möten som inte äldre än tre år? http://tryggamoten.scout.se/

Hej Familjen!

Hur skulle det vara med en familjevecka på Kopparbo i sommar? Ganska bra eller hur? Kom till Kopparbo en eller ett par veckor i sommar och ta med hela familjen. Ni bor och äter gratis i utbyte mot att ni bidrar med arbetskraft under dagarna. De vuxna i familjen kan turas om att arbeta och hela anläggningen finns till förfogande för barn och vuxna att nyttja.